Батон Альпійський

  • Склад : борошно пшеничне вищого гатунку, вода питна, паста Альпен (борошно пшеничне, вода питна, льон, ядро насіння соняшника, сіль, зерно гірчиці, борошно житнє, заквасочні культури, регулятор кислотності оцтова кислота), цукор білий кристалічний, дріжджі хлібопекарські пресовані, олія соняшникова, поліпшувач
  • Вага : 400
  • Зберігання : 48 годин, Умови зберігання: за температури не нижче ніж +4ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%
  • Вміст в 100 г : Жири - 3,2 g(г) З них насичені жири - 0,4 g(г) Вуглеводи - 46,0 g(г) З них цукри - 4,9 g(г) Білки - 7,6 g(г) Сіль - 1,3 g(г)
  • Знак якості : ДСТУ 4587:2006
  • 400
Калькулятор торта
Замовити коровай

© 2024 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.