Калач «Карпатський»

  • Склад : борошно пшеничне в/с, цукор білий кристалічний, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна харчова, яйця курячі, ванілін, мак.
  • Вага : 0,4 кг, допустимі відхили - 3,0%
  • Зберігання : Строк придатності до споживання не більше 72 год при зберіганні в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури не нижче ніж +6 0С та не вище ніж + 28 0С, та відносної вологості повітря від 65% до 75%.
  • Вміст в 100 г : білки-7.9 г; жири-5.3 г; вуглеводи-57.6 г; Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1310 кДж.
  • Знак якості : ДСТУ 4585:2006 | Без ГМО
  • 0,4 кг
Замовити безкоштовний зразок

*виїзд менеджера зі зразком

Калькулятор торта
Замовити коровай
Завантажити прайс

© 2019 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.