Торт «Марі Мадлен»

  • Склад : вершки рослинні (вода питна, олія рослинна гідрогенізована пальмова, цукор білий, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322, Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор ванільний, барвник каротин), «Мірор білий» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, лимонна кислота, сорбат калію, барвники натуральні: титану двоокис, ароматизатор абрикосовий ідентичний натуральному), крем «Фісташки лайт» (вода питна, цукор білий, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію; барвники: куркуміну екстракт, хлорофіл; ароматизатор фісташка), яйця курячі, цукор білий, «Джемі лайт вишня» (пюре яблучне, цукор білий, патока крохмальна, вода питна, крохмаль модифікований кукурудзяний, барвник натуральний кармін, лимонна кислота, ароматизатор «Вишня», консервант: сорбат калію), зеесан нейтральний (цукор, декстроза, желатин, лактоза, згущувач (гуарова камідь)), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі (пірофосвати натрію, гідрокарбонат натрію), рисове борошно, емульгатор (моно- та дигліцериди жирних кислот), ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин, декстроза, згущувач (ксантанова камідь), сіль, ензим), какао- порошок, желатин, «Мірор карамельний», гелеві кульки, «Моска мікс», фрешкіпер, пекарський порошок Y, барвник зелене яблуко.
  • Вага : 0,800 кг
  • Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
  • Вміст в 100 г : білки – 9,8 г.; жири – 14,8 г.; вуглеводи – 52,1 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 360 ккал/1506 кДж
  • Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
  • 0,800 кг
Замовити безкоштовний зразок

*виїзд менеджера зі зразком

Замовити коровай
Завантажити прайс

© 2019 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.