Багети
Хрустка скоринка, рум’яна, тендiтна i тепла. Якщо ïï трошки притиснути пальцем, то пiде трiщинка по вже остиглому, але ще теплому багету, i всюди розiллється аромат свiжоспеченого хлiба. Всерединi крупнопористий м’якуш, дуже нiжний, його приємно ïсти без нiчого, пустим, i на нього добре накладаються намазки.
Враховуючи технологiï Chanta Mount, в принципi можна сказати, що ви отримуєте рiвно такий самий багет, як i 100 рокiв тому. Натуральнi закваски, правильна витримка температури i часу, холодна ферментацiя. Головна вiдмiннiсть — асортимент. В нас вiн набагато бiльший, нiж 100 рокiв тому, бо ми постiйно експериментуємо i створюємо новi смаки.