Хліб «Заварний з журавлиною» подовий

  • Склад : борошно пшеничне другого сорту, вода питна, ягоди журавлини в’ялені (7,0%), цукор білий, солод житній ферментований, борошно житнє обдирне, закваска пшенична (ферментоване пшеничне борошно), маргарин (олії та жири рослинні дезодоровані, вода підготовлена, сіль кухонна, емульгатор: лецитин соєвий, консервант: сорбат калію, ароматизатор: «Масло», регулятор кислотності: лимонна кислота, барвник харчовий: β-каротин), дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна.
  • Вага : 0,300 kg(кг) Допустиме відхилення маси - мінус 3%
  • Зберігання : за температури не нижчої ніж +4ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%. Строк придатності: не більше 72 годин.
  • Вміст в 100 г : жири – 1,9 g(г), в тому числі насичені - 0,4 g(г) вуглеводи – 51,1 g(г), в тому числі цукри - 11,1 g(г) білки - 7,2 g(г) вміст солі - 0,77 g(г) Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту –1051 kJ(кДж)/ 251 kcal(ккал)
  • Знак якості : ДСТУ 4583:2006 | Без ГМО
  • 0,300 kg(кг)
Калькулятор торта
Замовити коровай

© 2024 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.