Батон «Ніжно-молочний»

  • Склад : борошно пшеничне в/г, вода питна, суміш хлібопекарська (цукор, картопляні пластівці, сухе молоко, пшенична клейковина, молочна сироватка, ванілін, фруктовий порошок, прянощі (куркума, червоний перець), ферменти), сухе молоко (2,0%), олія соняшникова, дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна.
  • Вага : 0,4 кг
  • Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури 4ºC − 25ºC та відносній вологості повітря не більше 75%.
  • Вміст в 100 г : жири – 3,6 g (г) (в тому числі насичені жирні кислоти-0,6g (г)); вуглеводи − 53,7 g (г) (в тому числі цукри − 6,6g (г)); білки – 7,6 g (г); сіль − 0,8 g (г) Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 285 kcal (ккал)/1193kJ(кДж)
  • Знак якості : ДСТУ 4587
  • 0,4 кг

© 2025 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.