Чіабатта чи штангл?
09.08.2018Поки завершуються будівельні роботи на новому підприємстві ТОВ “Chanta Mount”, наші майстри уже працюють над асортиментом.
Артизанский хліб (від фр. Artisanal – ремісничий, англ. Art – мистецтво) – “мистецтво” роботи з тістом. Хліб за цією технологією готується на спеціальній заквасці. Хліб зроблений по такій технології – це повернення до витоків хлібопечення. Він має пористу структуру і може кілька днів пролежати без втрати смакових якостей.
Спеціальні камери для вистоювання і ферментації тіста з оптимальним температурним режимом, печі з кам’яним подом – максимально близькі до старовинних кам’яних печей разом із повною автоматизацією – все це робить нашу продукцію особливою.
Новини холдингу