“Перший Столичний Хлібзавод” проводить екскурсії

20.11.2018

  Завод “Перший Столичний Хлібозавод” проводить екскурсії. В ході екскурсії можна побачити весь цикл виробництва хліба – від змішування інгредієнтів до відвантаження хліба в магазини. Різні сорти хліба виробляються на різних лініях, за різними рецептами, і навіть проходять різні етапи виробництва. Почнемо екскурсію  з білого хліба, а точніше  з батона. Починаємо з міксера де змішуються всі необхідні інгредієнти: борошно, вода, сіль, цукор, масло. Дозується все автоматично. Для кожної нової порції майбутнього тіста  з кожного резервуара надходить точно відведені кількість компонентів. Результатом змішування компонентів є опара, в даному випадку пшеничне. Опара – це напівфабрикат, до якого пізніше будуть додаватися ще інгредієнти. Наступний етап – оброблення тіста. В автоматичному режимі тісто ділитися на абсолютно рівні частини. Тісто падає на конвеєр і їде до машина на яких  проходить процес округлення. Надходить сюди тісто у вигляді безформних грудок, а на виході виходять акуратні колобки. Після округлення і попередньої ростойка майбутні батони піддаються формуванню. Після чого відбувається вже остаточна ростойка.  Все, тепер батони готові до випікання, але, перед тим як відправитися в грубку, їх потрібно надрізати. Робиться це для того, щоб при випікання кірка не потріскається від надмірної напруги, і не утворилося рваних країв. Готові батони акуратно звалюються на черговий конвеєр і відправляються на охолодження, нарізку і упаковку. Чекайте на наші батони у магазинах міста.

 

Новини холдингу
Калькулятор торта
Замовити коровай

© 2024 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.