Сушка ванільна

  • Склад : борошно пшеничне першого ґатунку, вода питна, цукор білий кристалічний, олія соняшникова, дріжджі хлібопекарські, сіль харчова кухонна, ванілін, розпушувач сіль вуглеамонійна харчова (гідрокарбонат амонію харчовий).
  • Вага : 0,3 кг - 3%
  • Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури 6ºC−28ºC та відносній вологості повітря 65-75%. Термін придатності до споживання: 45 діб.
  • Вміст в 100 г : білки − 9,1 g (г); жири – 8,0 g (г); вуглеводи − 75,6 g (г); Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 413,9 kcal (ккал).
  • Знак якості : ДСТУ 7042:2009 | Без ГМО
  • 0,3 кг

© 2024 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.