Рогалики «Закарпатські»

  • Склад : борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, маргарин столовий (олії пальмова та соняшникова рафінована дезодорована, емульгатори (Е471, Е475, лецитин соєвий), барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова), цукор білий, дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна, кунжут, поліпшувач хлібопекарський (карбонат кальцію, емульгатор Е472е, аскорбінова кислота, ферменти).
  • Вага : 0,2 кг (4 штуки по 50 г)
  • Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури не нижче 6ºC та відносній вологості повітря не більше 75%
  • Вміст в 100 г : жири – 11,4 g (г) (в тому числі насичені жирні кислоти – 2,3 g (г)); вуглеводи − 54 g (г) (в тому числі цукри – 5,3 g (г)); білки – 8,4 g (г); сіль – 1,0 g (г). Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 353 kcal (ккал)/1478 kJ (кДж)
  • Знак якості : ДСТУ 4585
  • 0,2 кг

© 2024 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.