Хліб «Панський»
- Склад : борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, суха клейковина,олія соняшникова, цукор білий, повидло(пюре яблучне, консервант Е 211, цукор білий), дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна, молоко сухе, поліпшувач хлібопекарський (емульгатор Е472е, аскорбінова кислота, хлібопекарні ферменти).
- Вага : 0,45 kg (кг)
- Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури від 4ºC до 25ºC та відносній вологості повітря не більше 75%.
- Вміст в 100 г : жири – 3,6 g (г) (в тому числі насичені жирні кислоти – 0,5 g (г); вуглеводи – 50,5 g (г) (в тому числі цукри – 4,9g (г)); білки – 9,5 g (г); сіль – 1,4 g (г) Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 278,0 kcal (ккал)/1164kJ(кДж)
- Знак якості : ДСТУ 7517:2014
- 0,45 кг