Печиво «Ромашка»
- Склад : борошно пшеничне вищого гатунку, цукор білий, маргарин столовий (олії пальмова та соняшникова рафіновані дезодоровані, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (E471, Е475, лецитин соєвий), барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант сорбінова кислота Е200, регулятор кислотності молочна кислота), повидло (пюре яблучне, цукор білий, консервант бензойнокислий натрій Е211), яйця курячі , амоній харчовий Е503(ІІ).
- Вага : 0,2 кг
- Зберігання : в сухих, добре вентильованих складах, за температури (18±5)°С і відносній вологості повітря, що не перевищує 75%
- Вміст в 100 г : жири – 19,5 g (г) (в тому числі насичені жирні кислоти – 4,2 g (г)); вуглеводи – 66,5 g (г) (в тому числі цукри – 34,7 g (г)); білки – 5,9 g (г); сіль – 0,09 g (г) Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 462,0 kcal (ккал)/1934,3kJ (кДж)
- Знак якості : ДСТУ 3781:2014
- 0,2 кг