Сухарі київські
- Склад : борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна , цукор білий кристалічний, маргарин столовий, родзинки, дріжджі хлібопекарські, сіль харчова кухонна, яєчний порошок.
- Вага : 0,3 кг - 3%
- Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури 20ºC−22ºC та відносній вологості повітря 65-75%. Термін придатності до споживання: 30 діб.
- Вміст в 100 г : білки − 9,2 g (г); жири − 4,2 g (г); вуглеводи − 69,9 g (г); Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 355,0 kcal (ккал).
- Знак якості : ДСТУ 7709:2015 | Без ГМО
- 0,3 кг