Плюшка цукрова
- Склад : борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, цукор білий кристалічний, маргарин столовий, дріжджі хлібопекарські, сіль харчова кухонна, молоко сухе, яєчний порошок.
- Вага : 0,15 kg (кг) - 5%
- Зберігання : в сухих, добре провітрюваних приміщеннях за температури не нижче 6ºC та відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності до споживання: 32 години.
- Вміст в 100 г : білки − 7,2 g (г); жири − 8,4 g (г); вуглеводи − 57,5 g (г); Енергетична цінність 100 g (г) продукту: 338,0 kcal (ккал).
- Знак якості : ДСТУ 4585:2006 | Без ГМО
- 0,15 кг