Торт “Наполеон”
- Склад : борошно пшеничне вищий сорт, масло селянське, суміш для заварного крему холодного приготування, маргарин для листкового тіста, молоко згущене незбиране, цукор білий кристалічний, пиво світле, коньяк, яєчний жовток (сухий), ванілін, кислота лимонна, кислота сорбінова.
- Вага : 1.0кг; 0.5кг. Допустимий відхил маси не більше мінус 3%.
- Зберігання : Строк придатності до споживання: 5 діб. Умови зберігання: в холодильних шафах і камерах за температури (6±2)ºС.
- Вміст в 100 г : білки - 4.2 г; жири - 23.6 г; вуглеводи - 42.5 г; калорійність (енергетична цінність) 100г продукту: 258 ккал/1080 кДж.
- Знак якості : ДСТУ 4803:2013