Торт «Гілочка»
- Склад : цукор білий кристалічний, масло селянське, яйця курячі, борошно пшеничне вищого сорту, арахіс, цукрова пудра , молоко згущене, цукати, яєчний білок (сухий), коньяк,кислота сорбінова, вино, барвники харчові, спирт, ванілін.
- Вага : 1кг; 0.8кг; 0.5кг. Допустимий відхил маси не більше мінус 1.5 %.
- Зберігання : Строк придатності до споживання: 6 діб. Умови зберігання: в холодильних шафах і камерах за температури (6±2)ºС.
- Вміст в 100 г : білки - 4.5г; жири - 18.9г; вуглеводи - 52.7г; калорійність (енергетична цінність) 100г продукту: 399ккал/1670кДж.
- Знак якості : ДСТУ 4803:2013