каталог
Хліб “Литовський”
- Склад : борошно пшеничне першого сорту, вода питна, борошно житнє обдирне, солодовий екстракт рідкий (світлий) (солод ячмінний, ячмінь, вода), картопляні пластівці (картопля свіжа, стабілізатор, моногліцериди дистильовані, консервант: піросульфіт натрію), цукор білий, повидло яблучне (1,5%) (пюре яблучне, цукор білий), солод житній ферментований, суміш хлібопекарська рідка (закваска) (вода, цільнозмелене зброджене житнє борошно, продукти бродіння: молочна та оцтова кислота, сіль, солодовий екстракт), поліпшувач хлібопекарський (пшенична клейковина, рослинний жир (пальмовий, рапсовий), пшеничне борошно, клейстерезоване пшеничне борошно, агент лікування борошна Е300, ферменти), патока, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна.
- Вага : 0,350 kg (кг) Допустиме відхилення маси – мінус 3%
- Зберігання : не більше 72 год.
- Вміст в 100 г : жири – 0.9 g (г), з них насичені – 0.2 g (г); вуглеводи – 46.2 g (г), в тому числі цукри - 5.4 g (г) білки – 6.3 g (г) вміст солі - 1.22 g (г) Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 912 (kJ) кДж/ 218 ккал
- Знак якості :