каталог
Багет “Французький”
- Склад : : борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, цукор білий кристалічний, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (ПШЕНИЧНЕ борошно, солодове ПШЕНИЧНЕ борошно, антиокислювач: аскорбінова кислота, технологічні допоміжні засоби: ферменти), борошно ПШЕНИЧНЕ першого сорту, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (ПШЕНИЧНЕ борошно, гуарова камедь, ензими (ПШЕНИЧНІ)), клейковина ПШЕНИЧНА, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (пудра цукрова, регулятор кислотності: аскорбінова кислота, ферментний комплекс (ГЛЮТЕН)). Може містити сліди МОЛОЧНИХ продуктів та насіння КУНЖУТУ.
- Вага : 0,250 kg (кг) Допустиме відхилення маси – мінус 9,0 g (г)
- Зберігання : : не більше 48 год. Умови зберігання: за температури не нижчої ніж +6ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%.
- Вміст в 100 г : жири – 0,9 g(г), в тому числі насичені – 0,16 g(г); білки –8,41 g(г); вуглеводи – 53,63 g(г), в тому числі цукри – 2,89 g(г); вміст солі -1,39 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1071kJ (кДж) /256 kcal (ккал)
- Знак якості : ДСТУ 4587:2006 БЕЗ ГМО
- 0,250 kg (кг)