каталог
Батон “Ніжно-молочний”
- Склад : борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, молоко сухе знежирене (2,1%), цукор білий, олія соняшникова, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне вищого сорту, емульгатор Е472е, емульгатор Е481, емульгатор Е471, пшенична клейковина, сироватка молочна суха демінералізована, антиоксидант: лимонна кислота, загусник камідь гуарова, речовина для обробки борошна-аскорбінова кислота, комплекс хлібопекарних ферментів (амілаза, ксилоназа)).
- Вага : 0,400 kg (кг) Допустиме відхилення маси – мінус 3%
- Зберігання : не більше 48 годин. Умови зберігання: за температури не нижчої ніж +6ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%.
- Вміст в 100 г : жири – 2,3 г, в тому числі насичені - 0,34г; вуглеводи – 53,6 г, в тому числі цукри - 4,48г; білки – 8,3 г; вміст солі - 1,09г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1121 кДж/ 268 ккал
- Знак якості : ДСТУ 4587:2006 БЕЗ ГМО
- 0,400 kg (кг)