Торт «Карамелька»

  • Склад : вершки рослинні (вода питна, олія рослинна гідрогенізована пальмова, цукор білий, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322, Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор ванільний, барвник каротин), яйця курячі, «Імпресса горіх» (вода питна, цукор білий кристалічний, патока крохмальна, олія соняшникова рафінована дезодорована, крохмаль модифікований кукурудзяний, емульгатори: моно і дигліцериди жирних кислот, Е475; загущувачі: карбоксиметилцелюлоза; барвник титану двоокис, ароматизатор «Горіх», барвники: Е150с, β-каротин, титану двоокис; сіль кухонна, консервант сорбат калію, крохмаль модифікований кукурудзяний, антиоксидант α-токоферол; спирт), цукор білий, «Мірор карамельний» (цукор білий, глюкозо-фруктозний сироп, вода підготовлена, крохмаль модифікований кукурудзяний, барвник: цукровий колер, регулятор кислотності: лимонна кислота; консервант: сорбат калію, ароматизатор карамельний), молоко згущене (молоко коров'яче незбиране, цукор білий, цукор молочний), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі (пірофосвати натрію, гідрокарбонат натрію), рисове борошно, емульгатор (моно- та дигліцериди жирних кислот), ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин, декстроза, згущувач (ксантанова камідь), сіль, ензим), какао-порошок, желатин, завитки білі, горіх волоський.
  • Вага : 0,800 кг
  • Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
  • Вміст в 100 г : білки – 11,9 г; жири – 14,5 г; вуглеводи – 49,8 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 358 ккал/1498 кДж.
  • Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
  • 0,800 кг
Замовити безкоштовний зразок

*виїзд менеджера зі зразком

Замовити коровай
Скачати прайс

© 2019 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.