Торт «Шоколадно-банановий»

  • Склад : крем «Лайт банан» (вода питна, цукор білий, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію; барвник: β-каротин, титану двоокис; ароматизатор банановий), вершки рослинні (вода питна, олія рослинна гідрогенізована пальмова, цукор білий, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322, Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор ванільний, барвник каротин), яйця курячі, цукор білий, «Мірор шоколадний» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, какао-порошок, лимонна кислота, сорбат калію, барвники натуральні: титану двоокис), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі (пірофосвати натрію, гідрокарбонат натрію), рисове борошно, емульгатор (моно- та дигліцериди жирних кислот), ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин, декстроза, згущувач (ксантанова камідь), сіль, ензим), завитки шоколад (цукор білий, какао терте, какао-масло, молочний жир, емульгатори: соєвий лецитин, ароматизатор ванільний натуральний), «Мірор білий» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, лимонна кислота, сорбат калію, барвники натуральні: титану двоокис, ароматизатор абрикосовий ідентичний натуральному), какао-порошок, глазур біла.
  • Вага : 0,800 кг
  • Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
  • Вміст в 100 г : білки – 8,1 г; жири – 12,7 г; вуглеводи – 52,6 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 336 ккал/1406 кДж.
  • Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
  • 0,800 кг
Замовити безкоштовний зразок

*виїзд менеджера зі зразком

Замовити коровай
Скачати прайс

© 2019 Холдінг ”Хлібні інвестиції”. Всі права захищені.