каталог
Торт «Карамелька»
- Склад : вершки рослинні (вода питна, олія рослинна гідрогенізована пальмова, цукор білий, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322, Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор ванільний, барвник каротин), яйця курячі, «Імпресса горіх» (вода питна, цукор білий кристалічний, патока крохмальна, олія соняшникова рафінована дезодорована, крохмаль модифікований кукурудзяний, емульгатори: моно і дигліцериди жирних кислот, Е475; загущувачі: карбоксиметилцелюлоза; барвник: титану двоокис, ароматизатор «Горіх», барвники: Е150с, β-каротин, титану двоокис; сіль кухонна, консервант сорбат калію, крохмаль модифікований кукурудзяний, антиоксидант α-токоферол; спирт), цукор білий, «Мірор карамельний» (цукор білий, глюкозо-фруктозний сироп, вода підготовлена, крохмаль модифікований кукурудзяний, барвник: цукровий колер, регулятор кислотності: лимонна кислота; консервант: сорбат калію, ароматизатор карамельний), молоко згущене (молоко коров'яче незбиране, цукор білий, цукор молочний), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі : пірофосфати натрію, гідрокарбонат натрію, рисове борошно, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин соєвий, декстроза, згущувач: ксантанова камідь, сіль кухонна, ензим), какао-порошок, желатин, завитки білі, горіх волоський.
- Вага : 0,800 kg (кг) , допустиме відхилення маси - мінус 2%
- Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
- Вміст в 100 г : жири – 11,2 g(г), в тому числі насичені – 8,2 g(г); вуглеводи – 44,8 g(г), в тому числі цукри – 28,7 g(г); білки – 4,4 g(г), вміст солі – 0,095 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту –1247 kJ(кДж)/ 298 kcal(ккал)
- Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
- 0,800 kg (кг)