каталог
Торт «Марі Мадлен»
- Склад : крем кондитерський на рослинних жирах, підсолоджений, ультра-пастеризований (вода питна, пальмоядрова олія (повністю гідрогенізована) 25%, цукор білий 12%, молочний білок, емульгатори: Е 472b, Е 322 (соя), Е 472е, стабілізатори: Е 460, Е 466, Е 340, ароматизатор: ванільний, барвник: Е 160а), «Мірор білий» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію, барвник натуральний: титану двоокис, ароматизатор: абрикосовий ідентичний натуральному), крем Лайт зі смаком Амаретто (вода питна, цукор білий кристалічний, крохмаль модифікований кукурудзяний Е 1442, регулятор кислотності: лимонна кислота, барвник: карамельний 150d, ароматизатор, консервант: сорбат калію, спирт), яйця курячі, цукор білий, «Джемі лайт вишня» (пюре яблучне, цукор білий, патока крохмальна, вода питна, крохмаль модифікований кукурудзяний, барвник натуральний: кармін, регулятор кислотності: лимонна кислота, ароматизатор: «Вишня», консервант: сорбат калію), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі: пірофосфати натрію, гідрокарбонат натрію, рисове борошно, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин соєвий, декстроза, згущувач: ксантанова камідь, сіль, ензим), какао-порошок, Добла завитки білі (цукор білий, какао-масло, молоко сухе незбиране, лактоза, суха молочна сироватка, емульгатор: соєвий лецитин (Е 322), ароматизатор: ванільний натуральний), Добла завитки темні (цукор білий, какао терте, какао-масло, молочний жир, емульгатор: соєвий лецитин (Е 322), ароматизатор: ванільний натуральний), желатин, «Моска мікс» (цукор білий, пшеничне борошно, пшеничний крохмаль, емульгатори: Е 472б, Е 477; розпушувачі: сода харчова Е 450і; сироп глюкози, сухе знежирене молоко), фрешкіпер (гліцерин, глюкозно-фруктозний сироп, сорбітол, ферменти), пекарський порошок Y (розпушувачі: дигідропірофосфат натрію, карбонат натрію, рисове борошно), барвники: зелене яблуко, Понсо червоний.
- Вага : 0,800 kg (кг) допустиме відхилення маси - мінус 2%
- Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
- Вміст в 100 г : жири – 12,1 g(г), в тому числі насичені -10,0g(г) вуглеводи –41,4g(г), в тому числі цукри – 13,7g(г) білки –3,1g(г) вміст солі -0,04g(г) Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту –1197 kJ(кДж)/286 kkal (ккал)
- Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
- 0,800 kg (кг)