каталог
Торт «Шоколадно-банановий»
- Склад : крем «Лайт банан» (вода питна, цукор білий, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію; барвник: β-каротин, титану двоокис; ароматизатор: банановий), вершки рослинні (вода питна, олія рослинна гідрогенізована пальмова, цукор білий, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322, Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор ванільний, барвник: β-каротин), яйця курячі, цукор білий, «Мірор шоколадний» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, какао-порошок, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію, барвники натуральні: титану двоокис), борошно пшеничне вищого сорту, «Біска мульти бейс» (пшеничний крохмаль, розпушувачі: пірофосфати натрію, гідрокарбонат натрію, рисове борошно, емульгатор: моно- та дигліцериди жирних кислот, ефіри полі гліцеридів та жирних кислот, лецетин соєвий, декстроза, згущувач: ксантанова камідь, сіль кухонна, ензим), завитки шоколаду (цукор білий, какао терте, какао-масло, молочний жир, емульгатор: соєвий лецитин, ароматизатор: ванільний натуральний), «Мірор білий» (цукор білий, патока крохмальна, крохмаль модифікований, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбат калію, барвники натуральні: титану двоокис, ароматизатор абрикосовий ідентичний натуральному), какао-порошок, глазур біла.
- Вага : 0,800 kg (кг), допустиме відхилення маси - мінус 2%
- Зберігання : Торт піддавався заморожуванню. Повторне заморожування не допускається. Дата заморожування: Умови зберігання за температури мінус 18 ºС – 180 діб Дата розморожування: Умови зберігання за температури 6±2 ºС – 5 діб
- Вміст в 100 г : жири – 12,69 g(г), в тому числі насичені – 1,66 g(г); вуглеводи – 46,69 g(г), в тому числі цукри – 12,39 g(г); білки – 6,89 g(г); вміст солі – 0,054 g(г). Енергетична цінність на 100 g(г) продукту – 1377 кДж/329 kсal (ккал)
- Знак якості : ТУ У 15.8-01753776-149-2004 БЕЗ ГМО
- 0,800 kg (кг)