каталог
Хліб “Панський”
- Склад : борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, суха пшенична клейковина, олія соняшникова рафінована, цукор білий, дріжджі хлібопекарські пресовані, молоко сухе хзнежирене, повидло: (пюре яблучне, цукор білий), сіль кухонна, комплексний поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне вищого сорту, емульгатор Е481, сироватка молочна суха демінералізована, речовина для обробки борошна – аскорбінова кислота, комплекс хлібопекарних ферментів (амілаза, ксилоназа)).
- Вага : 0,350 kg (кг) Допустиме відхилення маси – мінус 3%
- Зберігання : не більше 5 діб. Умови зберігання: за температури не нижчої ніж +4ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%.
- Вміст в 100 г : жири – 3,7 g(г), в тому числі насичені – 0,5 g(г); вуглеводи – 49,2 g(г), в тому числі цукри – 4,8 g(г); білки – 9,4 g(г); вміст солі – 1,02 g(г). Енергетична цінність на 100 g(г) продукту – 1121 kJ(кДж) / 268 kcal(ккал)
- Знак якості : ДСТУ 4583:2006 БЕЗ ГМО
- 0,350 kg (кг)