каталог
Хліб «Юріївський» заварний
- Склад : борошно житнє обдирне, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, концентрат квасного сусла (борошно житнє, солод житній, солод ячмінний, вода), цукор білий, сіль кухонна, кмин, дріжджі хлібопекарські пресовані.
- Вага : 0,500 kg (кг) допустиме відхилення маси - мінус 3%
- Зберігання : за температури не нижчої ніж +4ºС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75%. Строк придатності: не більше 72 годин.
- Вміст в 100 г : жири – 1,0 г, в тому числі насичені - 0,1г; вуглеводи – 48,5 г, в тому числі цукри - 8,9г; білки – 6,2 г; вміст солі - 1,12г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 957 кДж/ 228 ккал
- Знак якості : ДСТУ 4583:2006 | Без ГМО
- 0,500 kg (кг)
- 1,0 kg(кг)